Vi har nu bott här på Bertils väg i hela 2 år och 8 månader, för att vara exakt. Det känns som vi hunnit med grovjobbet med trädgården. Tänkt ut de större delarna, som gräs, gångar, altan, häck, plats för fruktträd och planteringar. Men nu kommer det här svåra, finputset. Schyssta detaljer och rabatter. Vi har hittills fått till fåtal rabatter vi är nöjda med. En vid husväggen med fåtal växter, enbart sånt som växer upp åren därpå igen. Likaså vår större stenrabatt vid infarten. Och då de där få rabatterna som är vid baksidan jag postat om tidigare. 

I sommar ska vi också skaffa oss en robotgräsklippare, så vi måste fixa ett "hem" till den där den kan stå och ladda. Vi måste klä altanen med kjol runt om, innan vi gör det funderar vi på att ha parkeringen för gräsklipparen där under, om det är möjligt. Vi har ju tillgång till el då vi dragit det innan i fall om att. Gäller att ligga steget för med allt. 

Här är några av våra tidigare rabatter. Och en altan utan kjol. Förhoppningsvis hinner vi skapa lite fler rabatter och klä vår altan i sommar :) 

Kommentera

Publiceras ej