I somras köpte vi en bod, av Huddinge gymnasiet som sålde ut sina elevbyggen. Vi målade den i somras i samma färg som huset och piffa till den. Vi har dessutom byggt en hylla på ena kortsidan för planteringsjord och hängt stegar och annat som tar plats på baksidan. Inuti boden har Adam byggt hyllsystem och skenor man kan dra ut med spadar och krattor och annat. En liten redskapsbod som rymmer mycket. Men vi är ändå i stort behov av ännu ett förråd. Längtar tills vi bygger ett garage, så vi kan förvara prylar där. Inser att det är några år fram i tiden innan garaget står där. Allt går liksom inte på en gång när man bygger hus. Man startar från noll. Så vi får bita ihop och använda vårat fjärde sovrum som förvaringsutrymnme ett tag till. 

 
 

2 kommentarer

Lina

23 Sep 2016 13:54

Vi bygger också hus i Huddinge. Jag hade ingen aning om dessa elevprojekt. När, var och hur brukar de ställas/säljas ut? Vi skulle verkligen vara intresserad av en redskapsbod, eller en lekstuga, eller båda :)

Hevi

29 Sep 2016 21:14

Vilken söt liten bod. förvaring kan man inte ha för mycket av. Vi backade också med garage när vi åkte på pålning men inser samtidigt vilket problem vi ställs inför när man flyttar från hus till hus med allt man har. Får man fråga vad ni fick ge för den?

Kommentera

Publiceras ej