Så här såg det ut igår eftermiddag. Nu är fler reglar på plats idag. Det går ganska bra, de är duktiga snickare men får allt klura gansja mycket, inte lätt att bygga en altan på så ojämn mark, för fick de handskas med allt berg under. Och nu att hela tomten lutar. På ena sidan ligger reglen nästan tätt intill marken, de fick till och med gräva under för att få det jämnt, medan andra sidan blir altanen så hög så den är typ olaglig. Man får endast bygga 120 cm från markhöjd utan bygglov. Så de har fått sänka fler delar så vi får olika etage och nivåer, men vi får ändå inte riktigt ihop det. Ingen enkel match. Men det blir nog bra när vi listat ut en plan på allting. Adam sitter uppe hela nätterna och ritat skisser på stolpar, staket och insynsskydd och trapper. Så med allt detta arbete han lägger ner borde det verkligen bli bra. Kanske kommer en uppdatering igen senare om det hänt mycket mer i bygget! :) 

1 kommentarer

Hevi

02 May 2016 08:47

Vad duktiga snickare ni har och vad välinsatta ni är! Tycker det är jätte läckert med olika nivåer så jag hade nog tom försökt välja till det även om det i te hade behövts :) lycka till!

Svar: Ja, vi är supernöjda med vår snickar-Alfred :) tokduktig och mäter med laser för varje enstaka bräda :) det är min man som är insatt och läser på om minsta regel och fakta. Han sätter sig alltid in i projekt till 110%! Och det är ju skönt, hade varit jobbigt om altanen blev för hög och någon granne anmäler oss och så får vi inget bygglov i efterhand och måste riva altanen :( höjden är viktig, för om den blir för hög räknas ytan under som användbar, därför får den inte bli högre än 120 cm :) tack för alla lycka till!! :)
Frida Andersson ♛

Kommentera

Publiceras ej