Då var allt färdigt med altanen. Överliggare på plats på staketen. Ja, allt är i princip klart. Eller nja, sen ska det väl inredas lite mer med växter och även ta hit en elektriker för att koppla in belysning. Men innan dess måste vi bestämma oss för hur vi vill ha vår belysning. Vilket nog kan ta ett tag. Måste bo in oss på altanen först. Men vi är sjukt nöjda med slutresultatet :)

3 kommentarer

Livet i San Francisco

12 Jun 2016 22:11

Åh vilket fint hus!

Svar: Tack snälla! :)
Frida Andersson ♛

Hevi

20 Jun 2016 10:46

Så fint det blev! Så snyggt och personligt , hoppas ni får många trevliga sommarminnen där 😍

Svar: Tack snälla! Ja, vi är jätte nöjda! Känns som att vi redan utnyttjar altanen väl och äter i princip varenda måltid här då vi både lyckats få morgonsol, sol dagtid och kvällssol 👍🏼👍🏼 bra planerat! 😊😊
Frida Andersson ♛

Naz

03 Sep 2016 15:41

Hej
Vi har också precis köpt tomt och letar efter en bra företag som kan bygga vårat hus. Jag bara älskar erat och det är typ en likadan jag själv vill ha (super bra smak ;) ) Får jag fråga vad eran gick på och är ni nöjda med Eksjöhus? Vad var det positiva med företaget och vad var mindre bra? skulle uppskatta ditt svar :)

Ha det gott!!

Svar: Ursäkta för sent svar, men de maskinerna står på är lådor. Sen har vi lagt en bänkskiva över för att stärka och det funkar fint för oss! :) lycka till!
Frida Andersson ♛

Kommentera

Publiceras ej