Så då var alla femtio plintar gjutna och nergrävda. Hela nittio timmars arbete för detta arbete, för tre män totalt. Ganska skönt att vi valde att inte bygga den själva. Hade väl tagit oss månader att bara få ner plintarna i denna bergstomt. Nu invänta vi leveransen av virke som kommer om två dagar, då kan de börja snickras! Kanske vi har en altan som vi kan njuta av i majmånad. I hope so. 

Hittat ett så fin planteringsbord jag vill ha i en hörna på altanen. Från Clas Olssons för 799:-. Vet inte om ett planteringsbord är nödvändigt eller användbart, men fint är det ju iaf! 
Dags att börja titta på utemöbler också! Såå kul :) 1 kommentarer

Anna

04 Mar 2017 22:44

Snubblade in på er blogg vid en googling och fastnade för den fina fasaden. Vi bygger också med Eksjöhus och är precis i startgroparna. Vad har ni för färg på fasaden?

Svar: Tack snälla! Vi åkte omkring i krokarna i Huddinge och spanade färger länge, när vi hittade den perfekta gråa färgen på ett hus plingade vi på deras dörr och frågade om färgkoden, han hade brutit färgen själv och blev stolt när vi frågade, vi fick en lapp av honom som vi använde oss av i färgaffären för att få fram vår färg. Har lagt upp färgkoden i detta blogginlägg; http://familjeniglomsta.blogg.se/2016/may/fargkod.html
Lycka till med husbygget och allt ni har framför er! Roligt att du hitta hit! Trots att bloggen är så oaktiv just nu ;)
Frida Andersson ♛

Kommentera

Publiceras ej