Vardagsrummet är den delen av huset som känns mest ofärdigt. Kanske för att det är så pass stort och över halva fattas det möbler till. Men den del som är färdig känns ombonad och mysig. Jag tycker vi fått till en bra blanding på gamla antikmöbler och nya moderna, för även om antika soffor är grymtsnygga så är de ju sjukt obekväma. Och våran budget soffa från trademax är helt otroligt skön. Fast att den levererades två månader försent så var det värt all väntan. Det är ju trots allt i den man spenderar nästintill varje kväll med familjen :) 
 
 

Jätte nöjd med morfar Tores älghorn i vårt vardagsrum. Och min farmors gamla moraklocka Här är den del som är ofärdig. Hemsk. Byrån ska vi inte ha där alls. Men bara fått använda provisorisk detta år för att ha någonstans att förvara allt. Böckerna står åt alla håll. Dock sorterade i alfabetisk ordning efter författare. Så ett organiserat kaos kan man säga. Vi har köpt en boknäs bokhylla från Finland som ska vara i hörnet, ändå upp till takhöjd och fortsätta under fönstret. Känns som det kommer bli mysigt med en liten bokhörna. Just nu ser det snarare ut som en bokbomb. Men det blir nog bra när det är färdigt. Alltsid velat ha en liten bibliotekshörna med chesterfield fåtölj. Och så ska farbror Tords hök upp på väggen vid bokhyllan. Vackert. 
Boknäs tuotteet
Så här ser Boknäs bokhyllan ut. En nytillverkad bokhylla i gammaldags stil. Den har tillverkats i över hundra år och har samma beslag som den första. Det är moduler man bygger ihop. Så det går också att ändra på bokhyllan om amn tröttnar på denna modell. Smart. Även praktisk om amn flyttar i framtiden, då kan man få den att passa i andra hem också :) 

1 kommentarer

Maria

22 Nov 2015 20:35

Så fint ni har det, älskar älg hornet.
Maria

Svar: Tack snälla :) Va roligt att höra! Älghornet har jag ärvt, min morfar som sköt den för länge sedan, så den är som ett minne av min morfar :)
Frida Andersson

Kommentera

Publiceras ej