Badrummet på övervåningen. Så mysigt att kunna stå och borsta tänderna hela familjen samtidigt vid dubbelhandtatet. Vår bastu är ett av de bästa platserna i vårt hus. Jag och Juni brukar ha som fredagstradition att basta tillsammans. Hon älskar det. Jag med. Nu har jag nästan delat med mig av alla rum i huset. Tvättstugan hänger mängder med tvätt så den skippade jag idag. Likaså vår walk in closet. Sen vårt fjärde sovrum, som nu agerar som förråd. Men det får bli vid ett senare tillfälle. Nu har jag åtminstone hittat tillbaka till bloggen ;) 
 
 
 
 
 

4 kommentarer

Rebecka

23 Nov 2015 21:10

Så himla fint hus ni har byggt 😊

Svar: Tack så himla mycket :) vi är än så länge fortfarande väldigt nöjda, inte mycket vi har ångrat i huset, som tur är :)
Frida Andersson

Natali

14 Dec 2015 12:08

Hej!
Undrar hur man ska resonera kring rabatter när man bygger med Eksjöhus, dem säger att det inte går att få ner priset alls mycket. Men hur resonerade ni? Behöver så många tips som möjligt då vi är i slutskedet av att bestämma oss och välja Husleverantör . Tacksam för alla svar och tips jag kan få.
Mvh Hevi

Svar: Hej! Ursäkta för sent svar! Blir svårt att svara på men vårt hus fanns inte som kataloghus, vi har ritat det själva, minns inte exakt hur mycket rabatt vi fick. Men vi fick lite i omgångar minns jag. Minns att de missa ta betalt för en takkupa för 8000:- och då fick vi den gratis för att de stod för deras miss ;) välkommen till Glömsta! Så mysigt område! Ni kommer stortrivas :)
Frida Andersson

natali

27 Dec 2015 22:15

Hej! Tack för ditt svar! Det är så svårt att veta vad man kan få och hur de räknar men huvudsaken är väl att magkänslan säger att det är ok :)

Har faktiskt åkt förbi ert vackra hus och det är verkligen fantastiskt ut, bra jobbat 👌😊

Vi velar just nu mellan ett Ekeberga och ett Myresjöhus liknande Hudson , längtar tills vi valt husmodell😊

Svar: Åh va roligt att du varit här och kikat! 😊 Vi är faktiskt jätte nöjda med nästintill allt! Sen finns det ju alltid något att fixa eller som säkert går göra bättre, men allt får ta sin tid. Nästa år får vi ta oss ann trädgården mer och altanen. Allt får växa fram. Tycker ni gör rätt i att åka och titta runt. Vi åkte mycket på husvisningar, inte för vi ville köpa hus utan för att hämta inspiration till vår planlösning. Då kunde mam få uppfattningar och storlekar på rum och rymd, hitta smarta förvaringslösningar och mycket mer! Vår planlösning tog osd hela sju månader att få fram och det ska nog ta lite tid med alla beslut. Det är många val pch man vill ju gärna inte börja flytta på väggar sen 😉 Eleberga huset tycker jag är jätte vackert! Vart i Glömsta är det ni ska bygga ert hus? :)
Frida Andersson

Natali

02 Jan 2016 23:29

God fortsättning 🌟ni har verkligen ett vackert och personligt hus, så med ett sådant resultat måste allt få ta sin tid. Dessutom är det roligt att ha små projekt, jag tänker att risken att känna sig klar med hus kanske blir att man då vill bygga ett nytt 😂
Älskar att ni har så mycket förvaring, är ganska dålig på att tänka så även om vi är i stooooort behov av det, så du väckte faktiskt en viktig del som vi nästan glömt bort helt.
Hur gick det med att köpa köp och badrum från Ikea? Är det värt det? Tänker att vi inte alls är så händiga så vi kanske inte skulle fixa det?
Vi bygger på Revirvägen 16, snart skriver vi antagligen kontrakt med Niclas på Eksjöhus :)

Svar: Tack så väldigt mycket, va kul att du tucker det, vi ville verkligen få till ett eget hus som passade oss :) då har vi kanske lyckats ;) Åh va roligt! Niclas var även vår säljare, vi var så nöjda med honom! :) Vi köpte köket från ikea, och även intedning till tvättstugan. Dock fick snickarna montera alltihop, då vi ansåg att det skulle ta mycket längre tid för oss att få ihop det. Plus att vi skulle gå in gas i våra gasolplattor, el till belysning i skåp osv. Så vi valde att höra med snickarna, vi hade Melanders via Eksjöhus, de svor lite över IKEAs varor med fixade ihop det bra :) badrum är inte från ikea, där hade vi faktiskt kommoder från Vedum som Eksjöhus erbjuder, de hade bra priser då på deras tillval, tror vi fick dubbelmommoden för ca 16.000:- men den skulle nog gå på omkring 35-37.000:- så vi tyckte rabatten va för bra för att låta bli ;)
Ja va bra att ni blev påmind om förvaring. För vi tänkte på det från början, ändå står vi idag och tycker att vi har för lite. Vi använder för tillfället ett helt sovrum det framtida barnrummet som förråd, eftersom vi inte har något garage med förråd än får man hitta läsningar så länge. Men alltid bra att tänka vad man ska förvara. Vi gjorde ritningar på alla skåp i kök och tvättstuga och garderober i övriga rum, som vi typ fördelade med vaser/krukor, dukar, tallrikar, glas, porslin, julpynt m.m så fick man en aning om hur mycket det skulle få plats i varje skåp. Därför blev det att vi valde att göra mycket mer förvaring i tvättstugan :)
Du har ingen blogg om bygget? Hade varit spännande att få se ert husbygge ;)
Lycka till med allt och tveka inte om att fråga om du undrar något!
Hälsa Niclas från Frida och Adam i Glömsta ;)
Frida Andersson ♛

Kommentera

Publiceras ej