En dag kvar. Imorgon kl 09 är vår slutbesiktning. Efter det kommer kommunen till huset och har slutsamråd, det är då vi får se om de bedömer huset för redo för flytt. Det kan man ju hoppas, då besiktningsmannen tyckte det. Men kommunen kan tycka annorlunda. Imorgon kommer även någon från vårt larmbolag och visar hur larmet fungerar. Och så kommer även någon och kopplar in vår gas till gasolplattorna i köket. Det är mycket nu. 
På torsdag kommer någon med antenn och tittar hur de ska installera den hos oss för att vi ska kunna se på tv. På torsdag har vi även stor leverans från ikea, som vår nya sängstomme, garderober till walk in closet och inredning till dom, skrivbord och dagbädd med madrasser. Ett lass som kosta oss typ trettiotusen. Nu har vi sagt att vi har köpstopp för ett tag, åtminstone till bygglreditiven är omgjorda till huslån. 

Och fredag går flyttlasset. Tre dagar kvar tills vi bor i huset. Idag har vi köpt champagne som vi ska lägga i kylen i huset imorgon och avnjuta på fredag. Vår första natt i vårt älskade hus. Känns overkligt att vi snart bor här. 

Får se hur det blir med uppdateringen efter det här. Kan nog dröja. Har inget internet i huset, vi har beställt mobiltbredband nu så länge till fibern levereras. Men det kan nog dröja några dagar innan allt är i gång. Så om jag inte uppdaterar något här. Då har vi fullt upp med att njuta av vårt nya hus. Har dessutom funderat på att lägga ner bloggen. Den skapades som en "bygga-hus-blogg" och nu är huset byggt. Rätt skönt att utesluta även bloggvärlden när man valt att vara utan även Facebook i över tre år nu. Man får mycket dyrbar tid över till annat. Som att umgås med min dotter. Är mer värt än statusuppdateringar. Men vi får se. Kanske dyker upp något inlägg här ändå. Eller så väljer jag att njuta av livet istället för att dela det. Who knows?! 


3 kommentarer

Susanna Maria J

16 Sep 2014 19:34

Shit vad fint hus!!!! :D

Svar: Åh tack så jätte mycket! Det är ju inte helt färdigt utvändigt. Det ska målas i omvända färger kan man säga, alltså vitt med grått runt fönstren. Fast vi börjar vänja oss med den gråa grundfärgen, jätte fin till huset kan jag tycka :) Kommer nog hända mycket mer med huset när altanen och garaget är byggt och trädgården fixad :)
Frida Andersson

Lena Björk

17 Sep 2014 20:12

Hej Frida! Hoppas slutbesiktningen, jag följer ju erat husbygge varje dag med spänning! Förstår inte hur jag ska klara mig utan utan denna bloggen, hoppas du fortsätter. Men lycka till med flytten och allt runt omkring. Kram Lena

Svar: Va kul att du tycker om att läsa inläggen :) allting på slutbesiktningen har gått så bra! Flyttlasset går på fredag :)
Frida Andersson

Lena Björk

17 Sep 2014 20:14

Självklart menade jag att besiktningen av huset gick bra ;) /Lena

Kommentera

Publiceras ej