Igår kväll tog vi oss en sväng till vårt blivande hem. Juni cykla runt kvarteret och vi prata med närliggande grannar. Jätte trevligt! Det känns verkligen som ett toppen kvarter! Vi tjuvkikande in genom fönster och nu ser man att allt stenshiffer är uppe i köket. Det lilla man ser, ser väldigt snyggt ut! Vi är verkligen nöjda med vårt val och att vi inte fega ur med något vitt standardkakel. Detta kändes personligt. Lite eget sådär. Och det är väl de man vill ha, speciellt om man ritat sitt egna hus. Så vi är väldigt nöjda med valet av "kakel" i köket. Nästa vecka börjar arbetarna städa. Äntligen. Balkongen ska de fortsätta med också. 

Vi hade fått post i vår brevlåda på Bertils väg. En offert av Telia. Som vi varit arga över att den inte dykt upp. Ingenting om fiber. De envisas dom fortfarande med att de inte kan erbjuda. Men detta va en offert på koppar, alltså ADSL, vi får helt enkelt köra på det till en början. Tills andra omgången av fiber erbjuds. Och vi vet ju inte om det kan ta ett år, halvår, några månader. Så det känns bäst att ha något annat än mobiltbredband så länge. Kopparen gick på 11.000:- och det känns ju lite som pengar i sjön när vi ändå ska byta ut det mot fiber senare. Men just nu har vi inget val. Jag behöver dessutom internet när jag pluggar. Och alla dessa serier vi följer som kommer i höst; Downton Abbey, Vikings, Sons of Anarchy, ja och fler där till. Vi är ju serienördar. Hur ska vi klara oss utan nät? Dessutom kommer vi få nergradera oss från 100MB som vi har idag, till endast 8MB, bara det känns ju tragiskt. Hoppas verkligen att de börjar att dra ut fibern till nästa år åtminstone.
Den här tjejen trivs så bra här. Hon frågar flera gånger om dagen när vi ska flytta till huset. 
Lite halvdålig bild då jag fota genom fönstret, men här ser man lite av stenshiffern på väggen. 
Om besiktningarna nu flyter på så bor vi här om 12 dagar! Ska bli spännande att sova vår första natt i huset. Kan ju hoppas att våra beställda plissegardiner dyker upp tills dess.

Kommentera

Publiceras ej