Jag och Adam har väldigt olika smak på inredning. Åtminstone när det kommer till mattor. Adam föredrar att ha äkta mattor i varenda rum. Medan jag nästan inte tål de äkta mattor vi har idag. Det kan vara för jag nästintill är allergisk mot den där eldröda färgen på våra äkta mattor. För det är ju typiskt att varenda äkta matta Adam äger är just av den där röda sorten. Jag kan faktiskt ändå gå med på att ha äkta mattor om vi bara inte har den röd.
 
Här är tre stycken vanliga bomulls- & trasmattor som jag hittat från Ellos Home, jag skulle kunna tänka mig att ha dessa i antingen kontoret, gästrum eller allrummet. Där jag inte tycker att det passar med en äkta matta så som det gör i ett vardagsrum.
Ellos Home Matta Joanna, 140x200cm
Matta Joanna, från Ellos, 140x200, 699:- (70x150 199:-) Denna skulle passa fint i vårt kontor, som ska inredas bara i svartvitt är tanken. Jag har redan köpt tavlor i svartvitt och vi tänker nog oss ett vitt skrivbord. Denna gråa matta skulle göra sig fint med det svartvita. Men Adam avskyr denna matta.
Ellos Home Matta Skara 170x240 cm
Matta Skara, från Ellos, 170x240, 999:- Denna matta tänker jag skulle kunna passa fint i allrummet, slittålig trasmatta är ju perfekt för ett rum där barnen kommer visas mycket. Adam tyckte inte om den så värst mycket, men den var bättre än den första tyckte han i alla fall.
Ellos Home Matta 170x240 cm
Matta från Ellos, 170x240, 699:- Den här mattan tycker jag är jätte vacker, neutral och ser rejäl ut. Denna skulle passa fint i kontorer eller i allrummet. Det är väl denna mattan Adam gillade bäst av dessa tre, inte för att han föll direkt för någon av dom. Ingen av dom är ju persisk..
 
Här är några äkta mattor jag skulle kunna tänka mig att ha i vardagsrummet, allrummet eller kanske vid matsalsgruppen. Men dock är ingen av dessa röda. Jag tycker mycket mer om de som går i silvrig ton, blått, grå eller kanske åt det svarta hållet.
Den ljusa till höger är en av mina favoriter. Den kostar ändå inte mer än 31 980:- just nu.. Vilka pengar, speciellt om man behöver pengar för att inreda ett helt hus. Då lägger man ju gärna inte så mycket på EN matta.
Den här mattan till vänster tycker jag är en av de snyggaste och den kostar ju "bara" 950.000:-, så klart man ska fastna för den dyraste... och den till höger kostar "bara" 276.000:-.. jösses. Ellos har ju betydligt bättre priser på sina mattor.

Kommentera

Publiceras ej