Idag hade vi ett möte med vår KA. Han ville titta till hur bygget låg till och se så att de mesta såg stabilt ut till kontrollbesiktningen. Och det kändes oevhört skönt när man sa att allt såg ut att rulla på enligt schema, han skulle bli förvånad om inflyttningen blir försenad. Dessutom berömde han målaren och plattsättaren. Han tyckte att det var oerhört snyggt målat och tapetserat och var imponerad på kaklingen. Roligt! Nu känner man en lättnad inför slutbesiktningen som är om tre veckor. Det vi vet som kommer komma upp är att vissa stuprännor inte passar exakt i dräneringsrören. Så de kommer förmodligen komma upp på kontrollbesiktningen. Men annars så trodde han att det mest såg ut att bli små små justeringar. Inget vi behövde oroa oss över. Så enligt vår KA skulle det vara lugnt att boka flyttfirma och annat till slutbesitningen. Inte för vi tänkt flytta samma dag. Men ändå skönt att vet att vi kan börja planera in sånt.

Idag var Junis dagmamma sjuk. Och när man går hos dagmamma funkar det så att om hon är sjuk så får föräldern vabba. Smidigt. Fast idag kändes det som en dålig tajming när vi visste att vi hade möte med våran KA. Men Juni var så oerhört duktig. Försiktig bland allt kaos och rörde knappt någonting. Precis som att hon förstod att vi bara var där för att titta. Så trots att vi hade barn med på mötet så flöt allting på oerhört bra. Man blir väldigt stolt som mamma när alla berömmer hur redig hon är.
Juni fick gå i den nya trappan för första gången och tyckte den var väldigt lång och väldigt många steg sa hon flera gånger. Haha. När hon kom in på hennes rum så var hon så glad när hon såg sin nya fina tapet. Hon sa till sin snuttefilt "Titta Snuttis, här ska vi bo sen. Men först måste dom städa!" Hahaha, min söta pedantiska unge, tyckte att de inte var ordentligt städat i hennes rum. Garderoberna blev poppis. Hon gömde sig i dom i flera minuter. Men stängda dörrar. Hon är förmodligen inte mörkrädd då hon våga vara instängd så länge i mörkret. Så hon roar sig lätt i vårt nya hus. Utan leksaker. Och hon ser ut att kunna trivas. Men hon är fortfarande avundsjuk på vår skjutdörr i sovrummet. Och så ville hon ha lika mjukt golv som i vår walk in closet.
Kommentera

Publiceras ej