I förra veckan var fotografen hos oss i vår lägenhet och fotografera. Snart är det äntligen dags att göra sig av med vår lägenhet vi bott i de senaste 4 åren. Har varit ett rätt så trevligt hem ändå. Ska inte klaga. Det är relativt nybyggt och fräscht. Men om jag får välja på detta hem och ett nybyggt hus så blir ju inte den här lägenhet det jag väljer. Området är mysigt, men ändå opersonligt, vi har nästan noll kontakt med grannar, de flesta sköter sitt. Vilket är vanligt när man bor i lägenhet. Men som idag, då blev jag välkomnad som nyinflyttad av grannen som har parkeringsplatsen nästan intill oss i garaget, hon undrade om vi hade köp lägenheten av han med skägget.. Och när jag svarade att det var min man och att vi har bott här i fyra år blev hon en aning röd i ansiktet. Det ska faktiskt bli skönt att bo i ett villaområde, lära känna grannar och känna lite gemenskap, för det finns inte riktigt när man bor i lägenhet, eller det känner åtminstone inte jag av.

Idag är det bara 44 dagar kvar till slutbesiktningen. Idag är även semestern slut för de flesta av arbetarna i huset. Så nu kommer de nog köra på i högt tempo. Kort tid kvar och väldigt mycket kvar som ska göras! Jag ska dit i veckan och lämna en del prylar, som spotlights och utomhuslyktor och sånt. Ska bli intressant att se hur fort de har jobbat på bara några dagar!
 
Här är fotograferingen på vår nuvarande lägenhet som vi hoppas sälja nu i månaden. Visningarna kommer äga rum den 17 och 18 augusti och jag hoppas att den snart kommer ligga ute på hemnet. Då länkar jag dit!
 
 

Kommentera

Publiceras ej