Idag är det exakt 30 dagar till slutbesiktningen! Jösses. Känns osm ingenting! Vi har visning på vår lägenhet idag igen. Under gårdagens vising var det hela 12 par här. Så förhoppningsvis börjar budgivningen imorgon och vi kan skriva kontraktet redan i veckan. Så är vi av med det. Skönt.
Imorgon kommer även stenfirman till huset för att mäta måtten till stenbänkskivorna. Den ska vi be han leverera den 2 september då vi vet att hällen är på plats så de kan fräsa in den på rätt plats. Det dumma är att beställningen från byggvaruhuset ännu inte kommit. Det skulle komma redan v 32, för mer än 2 veckor sedan. Men det blev fördröjt då badkaret inte fanns och så ville de skicka allt i ett. Och nu väntar de in ännu en ho som inte kommit. Men vi bad dom skicka allt annat förutom diskhon. Så förhoppningsvis har vi allt levererat i veckan. Det gjorde inte så mycket att inga hoar fanns där när dom måtta för vi har alla mått på allting ändå.

Jag ser fram emot kontrollbesiktningen för att få en uppfattning om det blir rimligt att kunna flytta in till slutbesktingen eller inte. För när man har det klart för sig kan vi börja titta på inredningen och beställa hem lite sängar och soffor och biljardbordet m.m. Hade ju varit himla bra att få dit sånt innan man flyttar in. Vi har en hel del att titta på och köpa nu framöver. En postlåda är till exempel en hög prioritering innan flytten. Så att vi kan få post!


Här är en bättre bild på trappen nu när den halva väggen också är på plats. Vi blev jätte nöjda. Ser ut precis som vi har tänkt. Lite svårt att få en helhetsupplevelse då varje trappsteg och golv är skyddade. Men men.

Köket börjar komma på plats. Tycker det blev snyggare än vad jag kunde föreställa mig! Väldigt fint ljus från tvättstugan. Inser nu att det var en himla bra placering på groventren.

Ännu mera kök. Dock ett väldigt rörigt och stökigt. Kan ju hoppas att det är mer ording till slutbesiktningen.

Plattsättaren håller även på att jobba för fullt. Nu är det klinkersen i hallen som börjar komma på plats. Ser bra ut! Vid högra sidan i denna lilla "klädkammar" del kommer vi ha en stor skjutväggsgarderob. Skönt att kunna gömma undan ytterkläderna från den första delen av hallen. Lite knäppt att ha en hall bredvid en hall. Men det blir som en fortsättning på hallen tänkte vi. Och bra förvaring kan man ju aldrig få för mycket av!

Kommentera

Publiceras ej