Idag kom skivan. Med alla foton på vår Juni från helgen. De var 11 kort som var redigerade. Men de fanns betydligt många fler av de övriga oredigerade som vi tyckte om ännu mer an dessa utvalda. Ska göra ett försökt att putsa upp dom i färgen och kontrast och klippa lite själv. Så kanske jag får till dom också. För både jag och Adam har favoriter i den oredigerade mappen. Tyvärr kändes de som att några av fotona inte var så rättvisa då vi knappt kände igen Juni, haha, men hon log sött, fast de såg ut som någon annans barn. Så de blir nog att vi hänger upp något kort på väggen där vi känner igen henne som bäst, busig och sprallig!
Här är de 11 fotona Julia valde att redigera åt oss:
Denna bild är jätte fin och jätte söt, men Juni är så himla olik sig själv här. Tycker hon mer ser ut som min mamma än sig själv :)

Och den här bilden är också olik Juni, hon har fastnat med blicken, det syns ;)

Och denna bild blev inte heller någon favorit då hon ser så sur ut, haha! Men egentligen är hon väl mest fokuserad då hon försöker få ihop de ryska dockorna.
 
 
Tänkte att jag delar med mig av några oredigerade bilder också. Så får ni se vilka som vi tyckte om allra mest! Jag har 26 favoriter bland dom. Så här är några få av dom.

Detta är helt klart en favorit!
De krävs inget smile för att charma!
Skulle vilja göra en stoooor förstoring på denna!
Här är en rättvis bild på hur vår trotsunge ser ut just nu.
Bestämt, envis, viljestark och ändå otroligt söt.
Men man ser redan i denna blick att vi kommer få de tufft under tonårsperioden! Haha!