Förra sommaren var hemsk här i trädgården. Det gick inte gå utanför dörren förrän man fick ångest över lera och ogräs som växte vilt överallt. Vi gjorde allt för att fly hemmet. Under åtta veckors ledighet var vi fåtal dagar hemma. Vi var på utflykter och resor överallt, för att slippa vara hemma. Vilket även känns i plånboken att bo på hotell och flänga landet runt. Även om vi trivdes i vår trädgård med den lilla skogsdelen på baksidan och blomster överallt, inget fel på denna rogivande plats, vi älskar den, och har gjort sedan vi köpte tomten för fyra år sedan. Det är bara en enorm inre stress av att vistas i ofärdiga miljöer och man hela tiden se saker man bör göra eller ta tag i. I år kommer sommaren bli så annorlunda. Vi kommer göra allt för att spendera vårt sommarlov hemma. (Undantag när jag drar till Paris och roar mig en vecka förstås!). Så stor skillnad med en gräsmatta och snart en altan. Varje kväll den senaste veckan har vi spelat fotboll i trädgården. Mysigt, då jag själv har fina barndomsminnen av att jag och min bror spela fotboll med vår pappa varje sommarkväll. En härlig känsla av att bara vilja vara hemma, och att man blir lugn av att gå och greja i trädgården. Sitta och lyssna på fågelkvitter, gissa fågelart och dricka kaffe i trädgården har typ blivit en av mina favoritsysselsättningar. Sen får vi ju inte glömma att vi spendera nästintill halva förra sommaren i grannsjön Gömmaren. Och om det blir en sån varm sommar de lovar, så lär vi spendera många dagar där även i år. Är en av de bästa badplatser jag vet! Svårslagen sjö och lyxigt att ha den som granne! 
Att få ge Juni dessa sommarminnen vid denna sjö känns fantastiskt! Snart är vi där igen och simmar till solen går ner! :) 

1 kommentarer

JUNITJEJ

03 May 2016 20:38

Vilket vackert hus!

Svar: Åh tackar!! :) vi älskar vårt hus då vi ritat det själva (eller ihop med arkitekt såklart!) så det känns speciellt när man inte valt ett kataloghus, utan vårt hus är kanske det enda av denna sort :) en rolig upplevelse att få uppleva från nedkladdad skiss på papper till att flytta in i färdigt hus! :)
Frida Andersson ♛

Kommentera

Publiceras ej