Nu är hängmattan på plats. Vi köpte en från Hamaca. En rejäl familjehängmatta som klarar ändå upp till 200 kg. Mysigt att kunna njuta av den tillsammans. Blev så bra med de inbyggda träden. 
Nu ska vi bara fixa insynsskyddet (som vi just börjat med) och staket i helgen. 
Den här utsikten kommer jag njuta av från min hängmatta hela sommaren. Rogivande! 
Då har vi beställt en redskapsbod som levereras nästa vecka. Dags att plocka fram färgkoden till kulören på huset! Hittade detta i ett gammalt mejl och tänkte att det var bra att spara här för framtida målningar, då vi är extremt nöjda med vår husfärg!  :) 

Produkten heter Alcro Bestå. Alla Alcro försäljare kan fixa kulören. Vi köpte till husmålningen färg av Tumba järn & färg AB. Nu var äntligen trädäcket klart. Har tagit så lång tid d leveransen av virke dröjt överdrivet längre. Vi kunde inte låta bli att fira vår första kväll med altan så vi bar ner våra utemöbler från balkongen och ställde dit för en grillkväll. Dock passade dom varken i storlek eller vinkel. Men fick bli en tillfällig lösning. Tills vi köpt nya utemöbler till altanen, och även hängmatta och solsängar ska införskaffas. Inköpslistan är som vanligt lång. 

Det som är kvar på altanen just nu är att få färdigt den stora tredje trappen, staket och insynsskydd. Och så all el som småningom ska kopplas in, Adam har förberett och dragit tomrör under trallen. Vi är super nöjda med inbyggnaden av våra björkar. Kommer bli pricken över iet när hängmattan är på plats! :)