Nu har vi burit sten i flera dygn känns det som, åtminstone känns det i kroppen. Planterat en japansk blodlönnen, barrväxter och lite buskar. Men det ska planteras lite till, marktäckare och kanske någon mer buske. Det går framåt. Och det är väldigt kul att fixa i trädgården. Även fast det inte är lika kul att bära sten. Så bara några stenar till, sen är det färdig buret! Och dags för nästa projekt i trädgården, vad nu det blir. Känns som vi har tusen på gång samtidigt. Dessutom har jag ägnat hela eftermiddagen att plocka och gräva fram fula tegelstenar i vår skogsslänt, de som fixa trädgården i höstas trodde väl att vi inte skulle upptäcka det. Eller alla dessa polska ölburkar, cementpåsar och annat skräp de grävt ner i trädgården. Åkt tre vändor till återvinningscentralen med skit. Men nu är det åtminstone renare. 
Nästa vecka kommer snickaren för att förbereda inför altanbygget, som vi hoppas på blir så snart så möjligt! 
Lite av alla planteringar. Lönnen ser dock ut som en liten pinne, men när den växt till sig och löven kommit fram kommer den va lika vacker som bilden intill. 

Som sagt, än är det inte färdigt. Men det kommer nog bli bra till slut :) 
Eftersom de som bygger hus intill råka spränga sönder vår fina gamla stenmur, tänkte vi försöka ta till vara på alla stenar och placera dom intill våra stora sten vid infarten. Som ett hav med stenar i olika storlekar och sedan plantera barrväxter och stenväxter. Kommer nog bli bra till slut. Men vi har slitet som bara den och det tar lång tid att flytta alla stenar, tungt är det också. Skam den som ger sig! Fixat lite plantering vid entrén. Va på tiden att byta ut höstplanteringen som vissnat för länge sen. 

Hittat både tussilago och snödroppar i trädgården. Äntligen är våren på ingång och vi kan snart börja fortsätta med planteringar och altanbygge! 
Längtar till att få köpa nya utemöbler och kunna grilla middagen på altanen. Hoppas det blir verklighet denna sommar :)