Då var allt färdigt med altanen. Överliggare på plats på staketen. Ja, allt är i princip klart. Eller nja, sen ska det väl inredas lite mer med växter och även ta hit en elektriker för att koppla in belysning. Men innan dess måste vi bestämma oss för hur vi vill ha vår belysning. Vilket nog kan ta ett tag. Måste bo in oss på altanen först. Men vi är sjukt nöjda med slutresultatet :)

Mannen har snickrat hela helgen på staketet och insynsskyddet. Än är det lite staket kvar och överliggare på det. Och så städning. Ligger planker och lite tomrör lite varstans. Men vi är nöjda med hur långt vi hittills har kommit. Tillbringat hela helgen på altanen. Toppen att äntligen ha ett enormt "extra rum" utomhus! :) 

Adam åkte för att köpa nya skruv i helgen, men kom tillbaka hem med en ny matgrupp till altanen. Blev bra med det runda bordet. Blir nog många middagar här i kvällssolen! Äntligen skaffat oss en redskapsbod. Slipper vi har verktyg och trädgårdsredskap i hela trädgården! Ska den målas i samma färger som huset i sommar. Blir det ett litet projekt det också. 
Tack vare byggymnasiet i Huddinge fick vi den ju typ gratis jämfört med vad de brukar kosta.