Vårt badkar blir mer och mer uppskattat. Är så nöjd över att vi ändrade oss och köpte ett standard badkar. Vi var från början inne på att köpa en enorm triangelformad bubbelgrej. Som finns i många hem idag. Men som jag tror inte används lika flitigt som ett vanligt badkar. Vårt badkar används flera gånger i veckan, både av barn och vuxna. Idag blev det ett eftermiddagsbad för mig. I lugn och ro. Med en bra bok, eftermiddagskaffe och en hemmagjord kladdkaka med nötkrisp. Ibland är det orginella lagom lyxigt. Så glad över vårt val av vårt enkla kar, som dessutom har prima handtag på sidorna, passar utmärkt för barn, ryggskott, gravida eller pensionärer ;) utmärkt val! Det jag saknar är ett badkarsbord. Som jag tänkt göra själv av gamla plankor då fort jag hittar några som åldrats fint. 

Badkaret har utgått i sortimentet men jag han så sent som idag hitta och beställa hem en tilläggsfront som man kan sätta på sidan (så man inte ser under karet). Vi har tänkt köpa det för över ett år sedan. Tiden bara går. 
2 kommentarer

Matilda Berlin

17 Jan 2016 20:15

Men jösses vad fint!

Svar: Åh men tackar :)
Frida Andersson ♛

Hevi Natalie

18 Jan 2016 22:00

Så underbart mysigt ni tycks ha det. Din blogg e beroendeframkallande 😍

Svar: Roligt att höra! Tack! 😏😊 synd att jag bloggar så dåligt nu för tiden. Blir väldigt få inlägg! Blir nog mer när vi ska dra igång projektet trädgården och altan till våren! 👍🏼
Frida Andersson ♛

Kommentera

Publiceras ej