Vår lilla toalett på nedrevåning. Så bra att vi har dusch även här. Det finns faktiskt tillfällen då en av oss duschar här, en uppe och den lilla ligger i badkaret. Även om det är sällan så har det hänt. Att ha en extra dusch är behövligt när man får gäster, vilket vi får varje månad :) 
 
 
 

1 kommentarer

Hevi

07 Feb 2016 17:29

Riktigt snyggt med nischerna i väggen 😍 var det en enorm kostnad att få till dem? Vi frågade Niclas men han sa att vi skulle prata med snickarna och så långt har vi ännu i te kommit , tyvärr. 😁

Svar: Tips är att prata med snickarna långt innan de sätter upp innerväggarna, om man vill ha djupare nischer. Vi visste hela tiden om att vi ville ha nischer och Niclas bad oss säga till snickarna men vi gjorde det när inneväggarna redan var uppe vilket gjorde att våra nischer bara blev ca 5-6 cm djupa. Alltså så passar inte alla schampoo flaskor direkt haha ;) om man säger till i tid kan de göra väggen tjockare och nischen djupare. Vet inte hur mycket vi betalade exakt för varje nisch men ca 7000:- har jag för mig. Men vi tycker det är värt det, speciellt den i duschen i stora badrummet, slipper man onödiga och fula hyllor i duschen 😉 lycka till med nischerna!
Frida Andersson ♛

Kommentera

Publiceras ej