Tiden verkligen rusar. 
Det har ramlat in mängder med kommentarer om hur det går i vårt hus. En del lite nyfikna på hur huset ser ut idag. Jag som lovade att lägga ut ett slutresultat. Jag har inte ens loggat in här på 1 år och 2 månader, så kändes ingen ide att svara på alla dessa kommentarer nu.
Nu har vi nästan boat in oss i huset. Det enda som fattas är vår enorma bokhylla till takhöjd som är beställd från Finland, men har inte levereras än, lite chesterfield fotöljer, och så har vi ett helt sovrum som för tillfället agerar förråd. Eftersom vi varken har garage eller friggebod eller något liknande än måste man ju förvara allt någonstans.

Idag kände jag att det är på tiden att jag visar slutresultatet. Det har hänt otroligt mycket på detta år. Adam har fått nytt jobb. Jag har äntligen tagit min lärarexamen efter 6 års pluggande. Jag har arbetat som lärare i snart ett år och är just nu lärare för en årskurs 1. Juni fyller 4 år i januari och tjattar var eviga dag om att hon vill ha en lillebror. Där är vi inte riktigt än. Jag och Adam är fortfarande lyckligt gifta, firade treårig bröllopsdag i somras.
Vi har grovplanerat trädgården och påbörjade projektet trädgård nu under sensommaren/hösten. Detta projekt kommer vi fortsätta med till våren. Då vi även ska bygga altanen på baksidan. Det är många bollar i luften och jag tycker det är underbart. 
 
Nu ska jag plocka fram systemkameran. Återkommer snart :) 

Kommentera

Publiceras ej