Badrummet på övervåningen. Så mysigt att kunna stå och borsta tänderna hela familjen samtidigt vid dubbelhandtatet. Vår bastu är ett av de bästa platserna i vårt hus. Jag och Juni brukar ha som fredagstradition att basta tillsammans. Hon älskar det. Jag med. Nu har jag nästan delat med mig av alla rum i huset. Tvättstugan hänger mängder med tvätt så den skippade jag idag. Likaså vår walk in closet. Sen vårt fjärde sovrum, som nu agerar som förråd. Men det får bli vid ett senare tillfälle. Nu har jag åtminstone hittat tillbaka till bloggen ;) 
 
 
 
 
 
Vårt sovrum är nästintill klart, bara en ramstol som fattas, en mörk antik stol med mörkgrön klädsel, kommer nog passa vårt gröna rum. Och jag får äntligen ett ställe att lägga kläder på. Saknar jag. 
 

 
 
Jag kallar även detta för pysselrummet. Men visar inte varför. Haha. Vi har en enorm bokhylla fullproppad med pysselprylar. Som ser oerhört stökig ut, eller kreativ, beror på hur man vill se det. Men den är så rörig att jag inte ens vill fota den. Detta rum trodde jag nog inte skulle användas så mycket som det göra. Jag planerar lektioner här. Vi har gäster här ibland flera gånger i månaden. Suveränt att ha en dagbädd som man kan bädda ut till en dubbelsäng. Speciellt när man får fler gäster på samma gång, vilket också händer ofta. Också toppen med ett rum man kan förvara alla sällskapsspel och brädspel. För det har vi gott om i denna familj.