Ja, då har vi idag haft slutbesiktning. Med NOLL FEL! Kändes fint att kunna "släcka" alla anmärkningar de hittade under kontrollbesiktningen. Kort efter besiktningen kom kommunen, bara tjugo minuter för sent denna gång, och stanna några få minuter och överlämna slutbeskedet. Nu har vi alltså tillträde till huset. Vi har fått alla sex nycklar till vår drömkåk. Larmkod. Och skumpan ligger i kylen inför inflyttningen på fredag. Spenderat hela dagen i huset. Städat alla golv, det tog tid att städa 205 kvm golvyta. Juni har sprungit omkring och skrattat hela dagen. Vi är så lyckliga hela familjen. Ler överdrivet mycket mot varandra och pussas som aldrig förr. Nu börjar vårt liv som husägare. Husägare av de hus vi själva ritat upp. Så kul! 
Imorgon levereras det massa nya möbler till huset. Spännande! Och fredag är vi bosatta här. Äntligen. Tack Eksjöhus för detta fina hus ni byggt till oss. Vilken otrolig rolig resa! :) 

3 kommentarer

Daniel

27 Oct 2014 14:40

Grattis till färdigt hus och inflytt! Såg gardiner i fönstren häromdan, så jag tänkte att nu har ni nog flyttat in... :)

Svar: Tack så mycket! Ja nu har vi flyttat in sen några veckor tillbaka, men är långt ifrån ordning än :)
Frida Andersson

Johanna

24 Jan 2015 08:41

Grattis till inflytt. Hoppas besiktning går bra/Johanna

Caroline

26 Mar 2015 15:54

Stort grattis till slutbesiktning och ett jättefint hus :) Vi hade också slutbesiktning nu i fredags så jag vet känslan - hur kul som helst!

Kommentera

Publiceras ej