Idag kom äntligen alla vitvaror! Och även luckorna till lådorna i tvättstugan som vi beställde för en vecka sen. Tur att de kom snabbare än planerat. Kan jag andas ut lite över det. Huset börjar se färdig ut. Förutom allt stök som är överallt. Jösses vad de är ordning i varje vrå. Om bara snickarna och alla arbetare städar undan allt så skulle allt nog se klart ut!


En stökig tvättstuga. Som snart får tvättmaskin och torktumlare på plats (om de städar undan utrymmet först!). Sen ska lådorna underst få fronter som vi lämnade idag. Den lilla lådan vid tvättstället är på plats, och i den är det ett utdragbart strykbräde. Och det såg väldigt bra ut när vi testa, glömde dock att fota det!

Ja, ett stökigt hem. Kaos skulle jag kalla det. Men så är det också bara några få veckor kvar. Då brukar det nog se ut så här. Skönt att allt snart är undanplockat och rent!

På köksön har vi fått induktionshäll och gasolplattor och även den lilla hon med kran! Ser så himla bra ut tycker vi. Vilket kök vi kommer få. Nu fattas bara ett popup-eluttag som ska vara i det lilla hålet i stenskivan längst bort. Sen ska även de båda ugnarna och diskmaskin installeras. Och kyl och frys var på gång att komma på plats när vi var där idag. Så just nu borde de vara klart.

Tyckte det blev jätte bra med de båda hällarna ihop. Ser snyggt proffsigt ut med gasolplattorna, får vi hoppas att min man som älskar matlagning kommer laga god mat här!

Vid diskbänken har denna rejäla kran placerats. Wow. Jag älskar den. Däremot hade rörmockaren svårt att montera avfallskvarnen under hon. Rören passa inte, så vi hoppas att de får ihop det med någon slang på nått vis. Vi känner oss inte så oroliga, de är duktiga.

På den lilla toaletten nere har även takduschen kommit dit. Allt ser klart ut här inne!! :)

Okej då, lite lådor i kommoden ska dit, de ligger på golvet bredvid, men annars är det som gott som klart!

Vår fina trapp, här ser man verkligen hur mycket slipdamm det är överallt!

Belysningen i trappen är också färdig. Helnöjd.

Mitt favoritställe i huset är nog ändå här, i mitt svåra badrum. Så mysigt här inne. Längtar efter att få ta det första badet och även få prova bastun. Det blev så himla bra med all förvaringsutrymme vid kommoden. Tvår stora lådor under och hela 4 badrumsskåp över. Skit bra!

Även här i handfatet hittar man lite slipdamm och skräp. Som sagt. Vi kommer få städa i månader eftrer allt sånt här. Men sånt man får ta. Och det kan låta tjatigt att läsa om hur fint och nöjda och äverdrivet bra allt låter. Men både jag och Adam log mot varandra idag och sa att vi är så tacksamma att denna husresa ändå gått så himla bra. Allt har ju blivit så himla fint. Trots att vi fick ändra lite i köket för felplaceringen av vattnet.. och någon belysning som inte gick att placera precis på vår uttsatta plats. Men i det stora hela är vi mer än bara nöjda och ser så fram emot att få flytta in här. Koppla av. Inte känna stress. Bara leva i nuet och njuta av vårt hus.

Kommentera

Publiceras ej