Efter alla uträttade ärenden idag så åkte vi till vårt älskade Glömsta och hälsa på. Juni åt korvlåda i den fina grönskande delen av trädgården. Mysigt! Hon älskar verkligen denna plats. Hon leker så bra och hittar alltid på någonting att göra. Idag åt vi smultron som just blivit röda. Fanns säker 20-30 stycken redan! Och så leta vi efter småkryp och hitta en skalbagge på säkert 6 cm! Klättrat i det lilla berget i vår slänt. Älskar att vår tomt har så många olika fina detaljer som är väldigt roligt att leka vid, speciellt berget :) 
Idag köpte vi belysning till entrén och altan. Vi köpte denna snygga vägglykta från markslöjd. Att vi slog till just idag var för att de hade rea på K-rauta på all belysning. Dessvärre var stolplyktan med 3 lyktor slut, så den får vi köpa till sen när den kommit in igen. Är ju ändå ingen bråttska med belysningen till garageuppfarten.  
Idag åkte familjen in till innerstan för att provsitta soffor. Vi har hittat en väldigt prisvärd stor soffa från furniturebox. Men det är bara en nätbutik. Och känns ju inte alls så stabilt att beställa en soffa man varken provsuttit eller sett hur färgen är i dagsljus. Men fick reda på att de hade en visningsbutik. Vi var väldigt skeptiska då priserna var så otroligt låga och nu dessutom ännu mer nedsatta. Så vi var beredda på de värsta, att kvalitén skulle vara usel. Men vi blev oerhört överraskade. Super snygga soffor, slittålig och rejäl klädsel. Dock tyckte vi nog att stoppningen var lite hård, men inte så att det störde. Vi fastnade genast för en enorm soffa, Connect XL U-soffa, en 3,5 meter bred hörnsoffa med schäslong. Rymmer en stor familj och många gäster. Toppen! Och den kommer passa perfekt i vårt stora vardagsrum då det är 4 meter vägg innan balken i taket ramar av andra delen av vardagsrummet. Eftersom vi är en barnfamilj känns det mycket mer lämpligt att köpa en soffa för 8000:- än den soffan vi fastna för på Starlands för 54.000:-. Och även om denna budgetsoffa bara håller några år kan man lika gärna köpa en ny efter denna gett upp och köpa den dyrare versionen när barnen är äldre och inte soffan slits på samma sätt som under småbarns tiden med små kladdiga händer och hoppande ben som studsar i soffan. Så just nu känns det som att vi siktar på denna till inflyttningen.