Juni har börjat hos din dagmamma i Glömsta. Inskolningsvecka denna vecka. Går toppen! Dagmamman bor bara 2,5 min promenad ifrån vårt nybyggda hus. Hon är dessutom helt suverän! Skickar mms på Juni när hon leker och uppdaterar mig med sms hur det går med lek, måltider och allt annat. Hon känns toppen. Både jag och Juni gillar henne. 
 
Och nu när jag ändå hänger i krokarna kunde jag ju inte låta bli att åka förbi huset på en titt. De flesta av arbetarna har haft semester ända fram till denna vecka. Så på bara drygt 3 arbetsdagar har de hunnit med extremt mycket! Trappen va på plats, tvättstugan va målad. De flesta taklister var grundmålat eller färdigmålade. Nästan allt golv var lagt uppe och nere. Bastun var helt färdig!! Och så hade även dubbelkommoden kommit upp i badrummet på övervåningen. Såg ut att bli riktigt bra! 
 
Imorgon skulle snickarna börja sätta ihop stommarna till köket. Och i nästa vecka levereras alla kranar, hoar och badkar. De kommer även en firma och gör balkongen tät, så att snickarna kan göra färdigt den. 
 
På måndag har vi möte med målaren flr att ge honom alla färgnummer och val av tapeter, han ska även ha gjort lite färgprover till oss, så får vi se vilken vit vi väljer. Vi har även en hel del att fixa i helgen som vi måste ga med oss till måndag. Som att fixa ritning på tvättstugan så de vet hur stommarna ska sättas ihop, köpa garderober till barnrummen då de ska byggas in i rummen, ta med alla spotlights, utelampor m.m till elektrikern, lämna våra takduschar. Köpa heltäckningsmatta. Ja, vi lär ha fullt upp denna helg. Allt på en gång eftersom alla haft semester. Tur att det är nästa helg vi har visning av lägenheten och inte denna! 

Nu har vi också fått kontrollbesiktning och slutbesktning bokade. Innan var de ju bara preminlärt. Nu är en exakt tid satt och det börjar kännas mer verkligt. Så kontrollbesiktningen blir den 12 september istället för den 3:e, kan vara lite väl tätt in på slutbesiktningen den 17 september kan jag tycka. Men vi får helt enkelt hoppas på att de inte är några större fel under kontrollbesiktningen.
 

Så fin trappan blir, nu saknas bara en halvvägg som ska vara hitåt jag fotograferar ifrån. Sen ska trappan också kläs in helt och ha trappräcken. Tror det kommer bli jätte bra!

Här ser vi vilken färg målaren målade med i tvättstugan, någon blank 0500N om jag minns rätt?

Färgen i tvättstugan bryt lite mot fönsterlister och listerna ser lite lite gula ut, men mot taket tyckte jag inte att det blev någon stor skillnad. Skönt. Kan bli denna färgen vi väljer i hela huset. Dock inte blank, utan matt istället.

Vårt konjaksfärgade ask golv är vi nöjda med. Mörkt och stilrent!

Vår dubbelkommod i badrummet på övervåningen. Snygg censur på snickaren.. Men hade inga pogram att fixa det i. Haha.
En färdig bastu och en snygg dörr till bastun också dessutom! Vi är så nöjda än så länge!

1 kommentarer

Jennifer

04 Mar 2015 21:53

Hallå! Vilken dagmamma har ni i glömsta? Tycker att det är en sån djungel 😩.

Kommentera

Publiceras ej