Idag skulle posten komma med badkar och blandare och hoar. Posten ringde mig igår och vi bestämde att leveransen skulle passa bäst mellan kl 09-12. När klockan var 11 såg jag att posten visst försökt att nå mig på telefon men inte kommit fram. Så jag ringde till postens kundtjänst och spårade budet via kollinummer. Då var visst budbilen på väg därifrån för att jag inte var på plats. Trots att jag hade sagt att det var ett nybygge så snickarna kommer förmodligen ta emot leveransen. Så hon på posten säger till mig att hon fått tag på budbilen och bett han vända. Så jag skulle SKYNDA mig till huset. Om jag inte var där när han kom åker han igen. (dumheter jag vet!). När jag kommer till huset har inte budbilen hunnit komma än. Och alla snickare, målare, rörmokare, elektriker sägar att de inte sett någon budbil där så de kan inte varit där och vänt under förmiddagen heller! Efter jag väntat i 45 minuter och ingen dykt upp ringer jag åter posten igen och får då reda på att budbilen aldrig vänt tillbaka utan istället lämnat paketet i postkontoret bara några kilometer ifrån oss?!
Jag blev så jävla irriterad, Jag hade varit i huset i över timma och väntat i onödan på något som inte ens var på väg. Och visst, de bad om ursäkt. Men de kan inte leverera imorgon, och på fredag är snickarna lediga så nästa leverans blir på måndag. Kändes lite så där när alla rörmokare inväntar blandare för att kunna fortsätta sitt arbete. Men inget mer vi kan göra åt saken.

Jag fick iaf njuta av att vara en ganska lång stund i huset och kunde titta runt ordentligt. Köket börjar bli färdigt. Eller monteringen av stommar iaf. Har tagit lång tid. Men varit mycket småpill och krångel. Vi har dessutom ett hörnskåp utan front än, för gånggärnet passar inte luckan. Så får åka med det till ikea och be om att byta. Eller hur de nu löser det. Sen fattas även lite lådor till 40 skåpet, eftersom vi fick byta det så hann vi aldrig köpa till lådorna. Det ska vi försöka göra i veckan. Men nu är våra över-överskåp på plats. Jag är så glad att jag fick min vilja igenom om att ha två överskåp. Det översta överskåpet är en mattsvart glaslucka på, i skåpet ska vi ha spotlights. Snyggt!! Men det syns att mycket fattas än, som vitvarorna. Här ser man till ett stort hål för kyl och frys.


De flesta handtagen är monterade nu. Det är tomt för diskmaskinen, diskhon som ska få en täcksida när den är på plats, och till höger är 40 skåpet som saknar lådot.. och längst till höger kommer kyl och frys.. Så mycket glapp än. Men jag tycker ändå det börjar se färidgt ut!

Vår köksö består av 60-skåp, 80-skåp och 60-skåp, och likadant på andra sidan. En köksö som sväljer enormt mycket. Skönt med bra förvaringsutrymmen i ett kök!

På övervåningen så är all målning nästan klart! Det ska stryckas en gång till i detta allrum imorgon. Sen är det helt färdigt!


Vi har fått upp takdusch i badummet. Den blev ju så läcker! Och vi har även fått en toalettstol på plats här uppe med.

Spotlightsen i taket är också färdiga i badrummet uppe.

På toaletten nere har vi äntligen fått kommoden på plats nu när mosaiken äntligen är färdig vid duschhörnan. Så allt flyter på. Än så länge känns det inte kom något blir försenat och ingen i huset verkar särskilt orolig över förseningar ännu. SKönt.

Kommentera

Publiceras ej