Idag besökte jag ikea. Köpte alla lådor till vårt 40-skåp i köket. Dock glömde jag alla handtag. Så det var ju absolutinstruktion vårt sista besök. Och så har vi en hel del att lämna tillbaka som inte har används. 

Vi hade även fått ett hörnskåp som var fel. Eller inte själva stommen, utan luckorna till hörnskåpet gick inte att montera ihop, då hålen var alldeles för djupa för skruvarna i gångjärnen. Vilket gjorde att skruven aldrig bet fast utan bara skruvades runt i luft. Så detta fel åkte jag även in med idag. Och det tog 2 timmar för ikea att lista ut att hålet var för djupt och reklamera fronterna och ge mig nya. Fast att jag försökte förklara att det inte var något fel på gångjärnet. Jaja, nu är allt bytt och fungerbart! Så har jag även lämnat allt till snickarna i huset. Så snart får vi se hur det ser ut med ett komplett kök. Spännande! 
Så här professionellt lastar någon som hängt lite väl mycket på IKEA den senaste tiden. Alla streckkoder synliga och betalningen tog bara 30 sekunder. Jag blir imponerad av mig själv. Borde uppdatera mitt CV. 

Kommentera

Publiceras ej