Idag kom skivan. Med alla foton på vår Juni från helgen. De var 11 kort som var redigerade. Men de fanns betydligt många fler av de övriga oredigerade som vi tyckte om ännu mer an dessa utvalda. Ska göra ett försökt att putsa upp dom i färgen och kontrast och klippa lite själv. Så kanske jag får till dom också. För både jag och Adam har favoriter i den oredigerade mappen. Tyvärr kändes de som att några av fotona inte var så rättvisa då vi knappt kände igen Juni, haha, men hon log sött, fast de såg ut som någon annans barn. Så de blir nog att vi hänger upp något kort på väggen där vi känner igen henne som bäst, busig och sprallig!
Här är de 11 fotona Julia valde att redigera åt oss:
Denna bild är jätte fin och jätte söt, men Juni är så himla olik sig själv här. Tycker hon mer ser ut som min mamma än sig själv :)

Och den här bilden är också olik Juni, hon har fastnat med blicken, det syns ;)

Och denna bild blev inte heller någon favorit då hon ser så sur ut, haha! Men egentligen är hon väl mest fokuserad då hon försöker få ihop de ryska dockorna.
 
 
Tänkte att jag delar med mig av några oredigerade bilder också. Så får ni se vilka som vi tyckte om allra mest! Jag har 26 favoriter bland dom. Så här är några få av dom.

Detta är helt klart en favorit!
De krävs inget smile för att charma!
Skulle vilja göra en stoooor förstoring på denna!
Här är en rättvis bild på hur vår trotsunge ser ut just nu.
Bestämt, envis, viljestark och ändå otroligt söt.
Men man ser redan i denna blick att vi kommer få de tufft under tonårsperioden! Haha!

Det har blivit himla mycket badande i sommar. Vilket är underbart. Älskar att bo i Stockholm. Finns så många olika badplatser. Om vi inte känner för att åka någonstans går vi upp till berget på Solberga så Juni får bada i plaskdammen. I lördags kände vi för en ordentlig utflykt, så vi åkte till skärgården, Djurö, men de tog bara 30 minuter att åka dit med bilen. tack vare smidiga broar. Vi bada i havet! Och igår bada vi i sjön Gömmaren som ligger ca 1,5 km från vår tomt! Tidigare har vi badat i Flottsbro som också ligger några kilometer från vår tomt. Men Gömmaren var så mycket mysigare. Varm sjö ute i skogen. Med sandstrand och massa klippor. Va säkert över 50 bilar parkerade där igår. Populärt ställe. Jag tänkte att vi aldrig skulle få en plats på stranden. Men när vi kom ner var de fem barnfamiljer där. Alla andra va utspridda runt hela sjön på olika uddar! Jätte mysigt! Hela familjen bada länge. Älskar att bada från klippor, men lite svårt nu när Juni är så liten än, men i framtiden kan vi nog hitta någon mysig favorit udde uppe på klipporna. Vi kommer ju ändå bo i närheten, kommer bli många dopp här de kommande åren!

Vi har badat flera gånger i veckan sen sommaren börja. Även i badet här i Älvsjö. Långsjön. Som byggs om och vart rätt sunkig innan och under ombyggnaden. Men med all renovering har de blivit riktigt fint och också väldigt populärt så är alltid mycket folk. Inte så jätte mysig botten eller vatten. Men de är ändå nära hemifrån, ca tre busstopp.
Så här mycket har jag inte badat sen jag gick i mellanstadiet. Älskar att Juni kommer få växa upp i en badande familj och kommer ha så många olika möjligheter bland badplatserna! Allt är så nära.

Imorgon blir de lite annorlunda bad då vi ska på spa ute i skärgården, Yasuragi spa på Hasseludden. Så de blir poolbad och utebad i deras stenbassänger. Men de är bad de med! Ska bli skönt med lite ombyte! Och japansk middag med den fantastiska utsikten över havet. Sist vi var där var vi avundsjuka på grillbuffén till barnen. Nu har vi ett barn själva så vi kan norpa av den goda buffén. Till helgen åker vi tillbaka till skärgården, bor på hotell och kan bada i havet och i den stora poolen på hotellet i flera dagar, kallar jag semester! Och om två veckor blir de västkusten, Göteborg. Om vi inte spenderar dagarna på Liseberg så blir de nog havsbad på västkusten också! Bad bad bad! Detta måste vara den bästa sommaren på väldigt många år! ☀

Här är två fotografier från lördagens fotografering med fotografen Julia Jonsson. Jäkla duktig tjej! Endast 18 bast och redan startat eget och är redan väldigt duktig! Vi kommer säkert återkomma till henne i framtiden. Kanske de blir en familjefotografering i snön. Gravidfotografering. Syskonfotografering. Ingen aning vad de kommer bli för en slags fotografering men jag ska hålla utkik på när hon återkommer till huvudstaden igen! Hade vart jätte roligt att ta foton i vår egna trädgård i framtiden!

Julia tog hela 300 foton på ca 45 minuter. Juni va inte på sitt bästa humör. Skratta knappt. Trotsa lagom. Ville absolut inte sjunga, dansa eller göra rörelser, som annars hör till hennes vardag. Kasta rekvisitan i bäcken. De kom aldrig några tårar och hon blev heller aldrig arg. Hon hade bara inte lust att göra de vi bad henne, vägra klappa händerna, och den fina servisen hon annars älskar att leka med rörde hon inte. Men trots att hon var en liten envis trotsunge så lyckades Julia knäppa några riktigt fina bilder. De syns verkligen inte på bilderna att hon va motstridig. Jag har bara sett dessa två och längtar efter att få se de resterande 298 korten som dyker upp i veckan. Här har ni de lilla smakprovet. Bedårande unge den där Juni ❤